Ak Partili heyetten hayvancılığa destek ziyareti

07 Ekim 2024 - 12:59 | Güncelleme: 07 Ekim 2024 - 13:08

Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri Milletvekilleri Sayın Bayar Özsoy ve Murat Cahid Cıngı ile İl Başkan Yardımcısı Ebru Ünal, Kayseri Damızlık Sığır Yetişticileri Birliği (KDSYB)'ni ziyaret etti.

Ak Parti Kayseri teşkilatı; şehrin tarım, hayvancılık ve mera gibi alanlarda gelişmesi adına ziyaretlerine devam ediyor. Bu bağlamda son olarak Kayseri Damızlık Sığır Yetişticileri Birliği ziyaret edildi. Ziyarette, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Sayın Bayar Özsoy ile Murat Cahid Cıngı'nın yanı sıra Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Ebru Ünal da yer aldı. AK Parti heyeti, Birlik Yönetim Kurulu üyelerinin taleplerini dinledi ve çözüm önerileri konusunda istişare gerçekleştirdi. 


"Bölgemizin tarım ve hayvancılık alanındaki en önemli kuruluşlarından biri olan KDSYB’nin bu alandaki çalışmaları ve katkıları, Kayseri'miz için büyük bir önem arz etmektedir." diyen Ak Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, "Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin önemli bir markası olan Hunat’ın hem şehrimize hem de ülke ekonomisine yaptığı katkılardan büyük bir gurur ve onur duyuyorum." ifadelerini kullandı.




Ziyaret ve toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Özsoy, "Hunat, Kayseri’nin köklü hayvancılık geleneğini modern üretim teknikleriyle birleştirerek, kaliteli ve güvenilir ürünler sunmakta, aynı zamanda yerel üreticilerimizin emeklerini Türkiye geneline taşımaktadır. Birlik başkanımız Sayın Günay Çakır nezdinde, tüm yönetim kurulu üyelerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, birliğimizin çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. Hep birlikte el ele vererek çiftçimizin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın karşılaştığı sorunları çözmek, Kayseri’mizin tarım ve hayvancılık sektörünü daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi daim eylesin inşallah." ifadelerine yer verdi.