Başkan Büyükkılıç Kitap Fuarı Ziyaretçi Sayısını Açıkladı

21 Ekim 2019 - 14:16

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri ziyareti ve açılışı yapılan yatırımları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Başkan Büyükkılıç, düzenlediği toplantında 11-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen kitap fuarının ziyaretçi sayısını da açıkladı.

Kayseri büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 19 Ekim tarihinde Kayseri’ye ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’deki temaslarına binaen bir basın toplantısı düzenledi.
Düzenlenen basın toplantısında Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Sun Fuarcılık tarafından 11-20 Ekim tarihleri arasında organize edilen 3. Kayseri Kitap Fuarı’na da değinen Başkan Büyükkılıç, dün itibariyle sona eren fuarın toplam ziyaretçi sayısını açıkladı. Başkan Büyükkılıç, “Yaklaşık 10 gündür süren Kayserimizde yaptığımız bir kitap fuarı var. Kitap Fuarı’nda 150’nin üzerinde yayınevi, 200’ü aşkın yazar listesiyle, 300’den fazla da etkinlik yapılmak suretiyle dün akşam itibariyle kitap fuarı sona erdi. Bana verilen rakam 798 bin 244 katılımcı fuarımızı ziyaret etmiş durumda. Bu, Kayserimizin kitaba karşı olan kitaba karşı olan duyarlılığını, okumaya olan sevgisini gösterir. Emeği geçenlere ben teşekkür ediyorum. Kayserimize yakışan bir çalışma olmasını da ben çok önemsiyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Ahmet SARIKUŞ