Oytun Erbaş Kayseri Kitap Fuarı söyleşisi ne zaman?

01 Ekim 2024 - 12:37

Kayseri'de 7. Kitap Fuarı düzenleniyor. Prof. Dr. Oytun Erbaş da kitap fuarında yer alan isimler arasında olacak. Erbaş'ın söyleşi ve imza tarihi de belli oldu. İşte detaylar!

Kayseri, 7. Kitap Fuarı heyecanını yaşamaya başladı. Birçok ünlü yazar, düzenlenen bu fuarda sevenleri ile buluşacak. Bu yıl yine birbirinden değerli yazarlar, Kayserili okurlar için hem söyleşiye katılacak hem de kitaplarını imzalayacak.


Açılışına sayılı günler kalan 7. Kayseri Kitap Fuarı'nda, Prof. Dr. Oytun Erbaş da takipçileri ile bir araya gelecek. Ünlü ismin katılacağı söyleşinin ve imza etkinliğinin tarihi belli oldu.


Prof. Dr. Oytun Erbaş, 12 Ekim 2024 Cumartei günü 7. Kayseri Kitap Fuarı'nda olacak. Erbaş'ın söyleşi programı saat 16.00'da, imza etkinliği ise aynı gün 17.00'de gerçekleşecek.




OYTUN ERBAŞ KİMDİR?


Prof. Dr. Oytun Erbaş, Türkiye'de tanınmış bir hekim ve akademisyendir. Tıp alanında geniş bir bilgi birikimine sahip olan Erbaş, özellikle iç hastalıkları ve kardiyoloji konularında uzmanlaşmıştır. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, çeşitli hastanelerde görev almış ve akademik kariyerine devam etmiştir. Oytun Erbaş, sağlık alanındaki gelişmeleri halkla paylaşmak amacıyla televizyon programları ve sosyal medya platformlarında da aktif bir şekilde yer almaktadır. Bilimsel makaleleri ve popüler kitaplarıyla, sağlık ve beslenme konularında toplumu bilinçlendirmeyi hedefleyen bir isim olarak öne çıkmaktadır. Özellikle sağlıklı yaşam ve hastalıklara yönelik önerileriyle dikkat çekmektedir.