Serdar Tuncer 7. Kayseri Kitap Fuarı'nda sevenleri ile buluşacak!

01 Ekim 2024 - 13:44

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı'nda Serdar Tuncer de sevenleri ile buluşacak. Ünlü Yazar Serdar Tuncer'in söyleşi ve imza etkinliğinin tarihi ve saatleri belli oldu.

7. Kayseri Kitap Fuarı, kitapseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Artık geleneksel hâle gelen Kayseri Kitap Fuarı'nda bu yıl yine birbirinden ünlü isimleri konuk edecek. Kayseri 7. Kitap Fuarı'nda 412 yayınevi kitaplarını okurların beğenisine sunacak. Tam 513 yazar da sevenleri ile bir araya gelecek.

Türkiye'nin ünlü simalarından Televizyon Programcısı, Şair ve Yazar Serdar Tuncer de 7. Kayseri Kitap Fuarı'na katılan isimler arasında olacak. Fuar 11 Ekim 2024 Cuma günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Serdar Tuncer, 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 17.00'de sevenleri ile söyleşi gerçekleştirecek. Serdar Tuncer'in imza etkinliği ise söyleşi öncesi saat 15.00'te yapılacak.


SERDAR TUNCER KİMDİR?

Serdar Tuncer, Türk şair, yazar ve televizyon sunucusudur. 1970 yılında Sivas’ta doğan Tuncer, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Edebiyat dünyasında özellikle şiirleriyle tanınan Tuncer, çeşitli dergilerde şiirleri ve yazıları yayımlanmış, birçok edebi etkinlikte yer almıştır.

Aynı zamanda televizyon programları sunarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Tuncer, kültürel içerikler ve sanatla ilgili konuları ele almıştır. Kendi kaleme aldığı eserlerinde, toplumsal konulara ve insan ilişkilerine dair derin gözlemler sunarak okuyucularına ilham vermektedir. Serdar Tuncer, sanatsal çalışmaları ve edebi birikimi ile Türk edebiyatında önemli bir yere sahiptir.