VALİ GÖKMEN ÇİÇEK KAYSERİ KİTAP FUARI'NI GEZDİ

14 Ekim 2024 - 18:04 | Güncelleme: 14 Ekim 2024 - 18:07

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 7. Kayseri Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Yayınevlerinin stantlarını gezen Vali Gökmen Çiçek, öğrencilerle de sohbet etti.

"HERKESİ FUARA BEKLİYORUM"
 
7. Kayseri Kitap Fuarı'nın heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Hafta sonu yoğunluğunun ardından yeni haftaya da hızlı başlayan kitap fuarı, geçtiğimiz gün Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i ağırladı. Dünya Ticaret Merkezi'ndeki fuara gelen Vali Gökmen Çiçek yayınevlerini gezerek sohbette bulundu. Fuarda öğrencilerle de bir araya gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, çocuklara kitap almaları için indirim çeki de hediye etti.
 
Türkiye'nin güzide fuarlarından biri olan Kayseri Kitap Fuarı hakkında görüşlerini dile getiren Vali Gökmen Çiçek, fuarın Kayseri'nin önemli markalarından birisi haline geldiğini söyledi.
 
"TÜRKİYE'NİN KÜLTÜREL HAYATINA ÇOK BÜYÜK ÖNEM KATIYOR"
 
Kitap Fuarı'nı ziyaretinde konuşan Vali Gökmen Çiçek, "Kitap Fuarı Kayseri'nin en önemli marka değerlerinden birisi haline geldi. Her sene bitikten sonra bir sonraki sene dört gözle bekleniyor. Hem katılan yazarlar hem ziyaretçi sayıları hem de oluşturduğu heyecan açısından sadece Kayseri'nin değil Türkiye'nin kültürel hayatına çok büyük önem katıyor. Dediğim gibi her sene dört gözle bekleniyor." ifadelerini kullandı.
 
 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Sun Fuarcılık'a düzenlenen fuar için teşekkür eden Vali Gökmen Çiçek, "Gençlerimizin özellikle böyle yollarda gelirken de görüyorum. Çocuklarımızın, ailelerin, velilerin böyle akın akın gelmeleri beni çok mutlu ediyor. Ben Sun Fuarcılık'a ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı'ya, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a bu fuarı düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum. Herkesi de fuara bekliyorum." dedi.