Reklam

Hiçyılmaz Hayata Geçirdi Gülsoy Sefasını Sürüyor!

Arsa aranılan ve çivi dahi çakılmayan kooperatiften 4 bin TL civarında maaş alınıyormuş.

Hiçyılmaz Hayata Geçirdi Gülsoy Sefasını Sürüyor!

Arsa aranılan ve çivi dahi çakılmayan kooperatiften 4 bin TL civarında maaş alınıyormuş.

Hiçyılmaz Hayata Geçirdi Gülsoy Sefasını Sürüyor!
11 Kasım 2019 - 09:37

HİÇYILMAZ ÜYELERİ DÜŞÜNDÜ
Kayseri Ticaret Odası önceki dönem Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, üyeler için kooperatif projesi geliştirmiş ve bu proje kapsamında çok önemli adımlar atmıştı. 7 milyon metrekarelik bir alan bulan önceki dönem KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın, bu alanın tahsisi için epey yol kat ettiği, hatta zemin etüt projesi dahi hazırlattığı arsa için "Üyelerimize yakışır güzel bir proje. Benim üyem en güzelini hak ediyor" diyerek yola çıktığı proje için, KTO'ya seçilen Ömer Gülsoy, "Bu projeyi yapacağız” diye büyük sözler ve yeminler etmişti.
 
ÖNCE ARSADAN VAZGEÇİLDİ
Çok önemli projeler yapan, KTO yönetiminin oturduğu hizmet binasını yaparak ömürlük bir hizmet üreten ve prestijini artıracak bir yapı ortaya çıkartan önceki dönem başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın projesini "Biz yapacağız" diyerek sahiplenen ancak ilk olarak arsadan vazgeçen Gülsoy ve ekibi çok şaşırtmadı. KTO Başkanı Ömer Gülsoy'un bu hareketi, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın, "Oturduğu binayı bile önceki yönetim yaptı" sözlerini akıllara getirdi.
 
ATM MEMURU GİBİSİNİZ
İddialara göre Kooperatif için kasada 30-40 milyon liraya yakın para mevcut.
İşin en garibi ise iddialara göre sadece arsa arayarak gününü geçiren Gülsoy ve yönetimi aynı zamanda kooperatifin de yönetimi olduğu için çivi çakmadan para alıyor. Üyeler için önemli projede olumlu adım atamayan KTO Başkanı Ömer Gülsoy'un kooperatiften 4 bin TL civarında maaş aldığı, yönetim üyelerinin ise 2 bin 500 liraya yakın aylık aldığı iddialarını duyanlar ise, "ATM Memuru arayanlar, bunlardan KTO'da da varmış" demekten kendilerini alamıyor.
 
OLMAYAN ARSAYA AİDAT, ÖDEMEYENE YÜKSEK FAİZ!
7 milyon metrekarelik, zemin etüt projesi dahi yaptırılan arsadan vazgeçen KTO yönetiminin, ortada henüz çivi çakılmayan, temeli atılacak arsası bulunamayan kooperatif için üyelerinden aidat aldığı, geciktirenlerden de faiziyle aidatını alıyor
. Hem temel atılacak arsası bile olmayan kooperatif için üyelerden aidat alan, hem de bu aidatlardan başkan olarak 4 bin lira civarında aylık alındığı kaydediliyor. Üyeler ise arsası olmayan kooperatife aidat ödemeye devam ediyor. 
 
HUZUR HAKKI BAHANE, İŞTİRAKLER ŞAHANE
Huzur hakkı almadığını söyleyen KTO Başkanının iştiraklerden aylık 20 bin lira civarında kendine maaş yaptığı
belirtiliyor. Hatta, AK Parti’de önemli bir ismin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na KTO Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan için, “İştiraklerin birinin yönetiminde yer alsın” diye rica etmesinin üzerine, KTO başkanının İktisadi Kalkınma Vakfı’nın yönetimine KTO Meclis Başkanı Arslan yerine kendi ismini yazdırdığı da “Uyanıklığın bu kadarı” dedirtiyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum